Online winkelen moet vooral een leuke ervaring zijn. Daarom respecteren we niet alleen (en vanzelfsprekend) uw rechten om online bestellingen te retourneren. We willen het voor u zo eenvoudig mogelijk maken om producten retour te zenden. Hieronder vindt u de rechten die u als koper op afstand altijd en bij iedere webwinkel heeft.

1. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
2. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen gelegenheid om uw product retour te sturen.
3. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u uw retour via onderstaand formulier aanmelden en daarna uw retourproduct opsturen. Vergeet niet de om de pakbon mee terug te sturen, anders kunnen wij niet zien van wie de bestelling retour komt. Zorgt u ervoor dat u het product aangetekend of met Track&Trace vermelding terugstuurd zodat u en wij samen altijd kunnen reclameren bij het postbedrijf. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag en de verzendkosten binnen 5 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten zodra het product in goede orde door ons ontvangen is.

Natuurlijk moet en mag u het product passen. Hiervoor is het noodzakelijk om het product uit de kartonnen verzendverpakking te halen. We hebben gekozen voor hersluitbare kartonnen verzendverpakking zodat u deze ook eenvoudig kunt hergebruiken voor het terugzenden van een product tegen een gunstig brievenbus tarief. Daarnaast is ieder product verpakt in een plastic beschernzak. We zouden het waarderen als u het product ook weer terugstuurt in deze plastic zak. Dit geeft ons product een klein beetje extra bescherming tegen beschadigingen tijdens het verzenden. Dat de beschermzak gescheurd of kapot is, is op geen enkele wijze van invloed op de volledige terugbetaling van uw aankoopbedrag en uw verzendkosten. Het adres voor uw retourzendingen is:

Olympiaweg 20a
3077 AL Rotterdam
Nederland
06-82540850
info@lace-it.nl


Let op! Aan ieder product zit een label. Dit label is dusdanig gemonteerd dat u het product kunt passen zonder dit te hoeven verwijderen. Verwijder het label alleen als u zeker bent van uw aankoop en zeker bent dat u het product niet terug wilt sturen of gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Vanzelfsprekend geldt dit niet voor uw recht op garantie.


INVULFORMULIER VOORAANKONDIGING RETOUR PRODUCTEN

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.